Mondial Airconditioning

A.J. Ernststraat 733

1082 LJ Amsterdam

Postadres

Postbus 228

1180 AE Amstelveen

Tel. 020-6429780

Montage

Goede airconditioning is altijd maatwerk. De service van Mondial begint met inventarisatie van uw klimaatwensen, bouwkundige mogelijkheden en berekeningen van de benodigde capaciteit.

Wij denken ook aan u en onze toekomst. Zo installeren wij airconditioners met een A-label.

Maar voor ons betekent Duurzaam veel meer dan een lange levensduur van u airco.Alle door ons geinstalleerde airconditioners worden op milieubewuste manier ontworpen en geproduceerd. Het design wordt zo compact en universeel mogelijk gemaakt waardoor er minder materiaal nodig is. Tevens wordt er met milieuvriendelijke materialen gewerkt waardoor 90% van de aircondirioners gerecycled kan worden.

Het buitendeel is, vanwege zijn geringe afmetingen, eenvoudig op de grond, op een balkon dan wel aan de muur door middel van een wandbeugel (tegen meerprijs) te plaatsen.

Deze  split-systemen mogen uitsluitend door F-gassen erkende installateurs worden geplaatst, dit is vereist i.v.m. de koelmiddelen die in een airconditioner worden gebruikt. Mondial Airconditioning is van alle certificaten voorzien en F-gassen en BRL100-erkend.

Alle door ons geinstalleerde airconditioners zijn uitgevoerd met milieuvriendelijke koelmiddelen.

Koelvermogens


Uiteraard zijn de Split systemen in diverse koelvermogens te leveren. Niet alleen de grote van het vertrek is belangrijk, maar ook omstandigheden als isolatie- en warmteontwikkeling (zoals veel ramen) zijn hiervoor van belang voor het bepalen van het juiste koelvermogen/type.

Maatwerk is hier dan ook van groot belang en Mondial Airconditioning kan u hierin volledig adviseren en u een passende aanbieding maken.

De prijzen van de wandmodellen zijn de afgelopen jaren sterk in prijs gedaald. Mondial Airconditioning heeft hierdoor dan ook de scherpste aanbiedingen.

Leveringsvoorwaarden

  • Prijs inclusief leidingmontage tot 5 meter indien nodig in speciale leidinggoot (langere lengtes tegen meerprijs).
  • Plaats voor de buitenunit moet normaal bereikbaar zijn.
  • Aansluiten condenswaterafvoer op natuurlijk afschot. 
  • Voor montage dient een stroompunt met randaarde bij het binnendeel beschikbaar te zijn.
  • Eventuele extra werkzaamheden t.b.v. elektra zijn mogelijk tegen meerprijs, bijvoorbeeld het plaatsen/verleggen van stopcontact of extra stroomgroep.
  • Koelleidingen dienen door stenen of houten buitenmuur de buitenunit eenvoudig te kunnen bereiken, eventuele betonboringen zijn tegen meerprijs.
  • Eventuele wandbeugel tegen meerprijs.
  • Eventuele condensafvoerpomp tegen meerprijs.
  • Exclusief specifieke bouwkundige-, schilder- en herstelwerkzaamheden.
 

 

empty